Tacopaprika

Fyllda röda paprikor är ju inget nytt, men med lite tacokrydda i köttfärsen så blir detta en helt ny rätt!


2 PORT


250 g nötfärs
2 röda paprikor
1 gul paprika
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
0,5 squash
0,5 påse tacokrydda
1,5 dl smakrik ost

Creme fraiche

Ugnstemp 200 grader.
Dela de röda paprikorna, på längden eller tvären, och ta bort kärnorna. Skala och finhacka squash, lök och vitlök, finhacka även den gula paprikan. Stek grönsakerna i en het panna, lägg i köttfärsen och fortsätt stek tills köttet är genomstekt. Tillsätt tacokrydda och nån matsked vatten. Fyll de röda paprikorna med tacofärsen, strö över osten och ställ in i ugnen i ca 20 min. Servera med lite creme fraiche på toppen.



Tillbaka till första sidan >>

Tillbaka till menyn >>