Torsk med fetaost

En härlig torsk som fungerar att göra med såväl frusen som färsk torsk. En härlig kontrast mellan feta och bacon får torsken att smaka på ett helt nytt sätt!



2 PORT


400 g torsk
2 msk grön tapenade
50 g fetaost
1 tsk smör
50 g bacontärningar
1 rödlök
1 msk olivolja
100 g haricote vertes
basilikablad
kapris


Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fisken i en ugnsfast form. Lägg på tapenaden och smula över fetaosten (eller annan smakrik fet salladsost). Bryn bacontärningarna i en panna, häll bacontärningar och fett över fisken. Ställ in i ugnen i ca 15 min eller till fisken är klar. 

Under tiden fisken är i ugnen steker du löken och haricote vertsen. Servera fisken med haricotes vertes och lök. Toppa med kapris och basilikablad.


Tillbaka till första sidan >> 

Tillbaka till menyn >>